Desolate Utah

Desolate Utah

1280 960 Robert

Voor vandaag staat er een voor ons bekende route op het programma. Eindbestemming net zoals in 2008 Torrey Utah via Bryce Cayon NP. In 2008 vertrokken we vanuit Springdale, net voor Zion NP. Nu vanuit Kanab, net na Zion aan de US89. Dus noord, de 89 afrijden daarna via de 12 Bryce in en daarna via de 22, 24 en 62 naar Torrey. Een prachtige rit van iets meer dan 3 uur.

Voordat we gingen rijden moest ik nog even langs de Drugstore om onze Melatonine voorraad aan te vullen. Melatonine 10mg (natuurlijke slaaptabletten) werkt uitstekend om thuis snel weer van de Jetlag verlost te zijn. Na opnieuw ontbeten te hebben bij Houston trail end en afscheid genomen te hebben van ons prima budget hotelletje met de schone kamers en snelle WiFi , zijn we rond tienen richting Bryce vertrokken. Daar kwamen we rond half een aan.

Bryce Cayon is onderdeel van de The Grand Staircase, een serie stapsgewijs oplopende steenlagen. Er lopen een aantal prachtige hikes door dit relatief klein en populair parkje. We hebben de Navaja Loop gecombineerd met Queens Garden trail. Totaal 6km, niet zo ver maar we afdalen in de rafijn bij Sunrise Point en uiteindelijk weer de klim naar de rim bij Sunset Point. Het fotogenieke parkje nodigde ons weer uit om veel foto’s en filmpjes te maken. Aan het eind van de Hike hebben we nog met aantal vrienden via FaceTime het park laten zien. We hadden wederom snelle 4g met onze 60 dollar AT&T pre-paid kaartjes.

Na een uurtje of twee in het park zijn we via de desolate maar prachtige 22 noordwaarts gereden en via de 24 en 62 kwamen we rond vijfen aan op onze eindbestemming Torrey. Torrey ligt zo’n 20 km ten westen van Capital Reef en is een klein pioniers stadje wat nu leeft van etende en slapende toeristen. We verbleven een nacht in de Broken Spurr, een auto voor je deur hotel net iets buiten Torrey. Dat was niet handig want we wouden toch wel wat eten en drinken in Torrey zelf. De receptie van het hotel vertelde dat het hotel ons wel naar de saloon Saddlery Cowboy Bar And Steakhouse wilde brengen. De salon zou ons dan weer terugbrengen naar het hotel. Nou prima service vonden we.

Tegen achten lieten we ons door de eigenaar naar de saloon brengen. Een groot vierkant hok (formaat middelgrote sporthal) met in het midden een bar en tegen de verre achterwand stond een 4 mans formatie country muziek te maken. Aan de lange muur stonden een stok of 6 pooltafels met daarboven de enorme opgezette hoofden van even zoveel Bizons. Allemaal zeer overzichtelijk maar wel sfeerloos. We hebben een traditionele beef maaltijd weggewerkt met een aantal pullen But Light. Rond elf hadden we het wel gezien en werden we door een medewerker met een Hummer weer netjes afgeleverd bij het hotel. Nog een afzakkertje en wederom, voor ons althans, vroeg naar bed ;).

Robert

Sportieve levensgenieter en ontdekkingsreiziger, die de balans zoekt tussen hard werken en genieten van de dingen die het leven aangenaam maken zoals lekker eten en drinken met vrienden. Verder in vorm probeert te blijven met hardlopen en fitness en de wereld ontdekt samen met de love of my life ❤️

Alle verhalen van Robert

Laat een reactie achter

Robert

Sportieve levensgenieter en ontdekkingsreiziger, die de balans zoekt tussen hard werken en genieten van de dingen die het leven aangenaam maken zoals lekker eten en drinken met vrienden. Verder in vorm probeert te blijven met hardlopen en fitness en de wereld ontdekt samen met de love of my life ❤️

Alle verhalen van Robert
Volg ons ook via...

Deze site is met veel liefde, enthousiasme en lol gemaakt door ons vanaf juni 2006. Al het materiaal is door ons, of anders aangegeven, geschreven, geschoten en gefilmd. Wij hopen dat je dat respecteert en indien je het toch gebruikt naar onze website wil verwijzen.

Auteursrechten
Het is niet onze bedoeling om enig auteursrechtelijk beschermd materiaal te gebruiken voor publicatie, zonder deze te noemen in onze credit lijst. Het kan voorkomen dat, ondanks de zorgvuldigheid en oprechte bedoelingen, een copyrighthouder toch meent dat zijn/haar belangen worden geschaad. In dat geval verzoeken we je om via een bericht contact met ons op te nemen. Indien het bezwaar redelijk en/of begrijpelijk is zal het betreffende materiaal worden verwijderd.

Robert Zwijnenberg & Ramon van Biljouw

Website
Euthemians / Ontwerp thema Anemos / het support team van Euthemians

Muziek

 • Boston Legal Theme / door Danny Lux / route 2006
 • Route 66 / van Michael Dougherty / door John Mayer / route 2007
 • Firefly Theme / van Greg Edmonson / door Sonny Rhodes / route 2008
 • Dallas Theme / van Jerold Immel / route 2009
 • Entourage Theme (Superhero) / door Jane's Addiction / route 2010
 • CSI Miami Theme (Won't get fooled again) / van Pete Townshend / route 2010
 • Road to Nowhere / door Jetty Road / route 2011
 • Angry Bird Theme / Rovio / Badlands video.
 • North and South divide / van Pastiche / route 2012
 • Wild Wild West / van Will Smith / route 2013
 • Californication Theme / van Tree Adams & Tyler Bates / route 2014
 • NCIS New Orleans Theme / van John Lee Hooker / door Big Head Todd / route 2015
 • California Dreamin' / van John & Michelle Phillips / door Sia & Armin / route 2016
 • Streets of San Francisco Theme / van Patrick Williams / Entering SF on the 101 video.
 • Daybreak / van Overwerk / route 2017