The Last Miles

The Last Miles

1280 857 Robert

De laatste reisdag staat voor vandaag op de planning. Een relatief korte rit van 2,5 uur die ons naar ons Hotel in Chicago zou brengen. We hadden daarom ook geen haast. Tegen 10:30 zaten we in onze SUV. We hadden Madisons al sneller achter ons gelaten. We hadden wel het ontbijt gemist in het hotel, dus we stopten bij een benzinepomp om wat broodjes, jus en koffie te halen. 30 mijl verderop was een rustplek waar we ons ontbijt hebben genuttigd. Het begon zachtjes te regenen.

De we naar Chicago ging deels over tolwegen en kilometers van wegwerkzaamheden zodat het niet echt opschoot. Op stukken waar je 65 Miles mocht reed iedereen 70 of soms nog wel iets harder. Het rijdt het lekkerste om met de stroom mee te gaan omdat je anders links en rechts wordt ingehaald.
Ramon had de eer om de laatste kilometers te mogen rijden.

Chicago is een grote stad met een indrukwekkende skyline. Dus dat leverde bij binnenkomst mooie plaatjes op. Door een navigatie-foutje kwamen we niet helemaal goed terecht, maar naar wat extra meters en goed opletten in de vreselijk drukke straten van downtown Chicago stonden we keurig voor ons hotel, Hilton Homewood Suites.

De kamer was nog niet gereed. Dat gaf ons mooi de gelegenheid de auto weg te brengen naar National, het verhuurbedrijf, die iets verder lag. Na een grondige inspectie om niets achter te laten hebben we de auto met enige weemoed achter gelaten. Het was een fijne bak.
In totaal hebben we 3415 Miles gereden, wat omgerekend precies 5496 kilometer. Wat toch best veel is.

We zijn terug gelopen naar het hotel, waar de kamer ondertussen gereed is. We hadden bewust gekozen voor dit hotel vanwege de centrale ligging, de prijs-kwaliteit verhouding en het feit dat het een aparte slaapkamer en keuken heeft. Plan was dan ook om het ontbijt zelf te maken. We  waren niet van plan om echt te gaan koken. Ook het feit dat Wifi bij de prijs inzat was een voordeel omdat we hier 4 dagen zullen blijven. Alleen was het bereik zo zwak dat we telkens op onze IPhones en Mac de verbinding verloren. Uiteindelijk na veel gebel met frontdesk, twee Bridges die niet werkte, gebel met de helpdesk van AT&T kregen we het nog niet voor elkaar. De enige optie was een andere kamer die de volgende dag pas beschikbaar was. Nou maar even zonder dan.
Onze trouwe lezers weten dat we gek zijn op de PF Changs, Chinees Bistro. Nou, het zat dit keer naast ons hotel. Dus Happy hour hebben we daar aan de bar doorgebracht met twee biertjes en een tweetal hapjes omdat we pas tegen negen, zelfde tent, zouden dineren.

Na een korte rust zijn we tegen negen dus naar onze buurman gewandeld voor een heerlijk en relatief goedkope maaltijd. Ramon nam Dan Dan Noodles, een gerecht dat ik thuis wel eens heb geprobeerd na te maken. Maar PF doet het toch veel beter moet ik toegeven.

Na nog wat gezelligheid in een bar vlakbij, met Karaoke en kennis gemaakt te hebben met Ray en Ian, twee lokale gasten, zijn we niet al te laat naar ons hotel gegaan om te gaan slapen.

Helaas geen foto’s vandaag.

Robert

Sportieve levensgenieter en ontdekkingsreiziger, die de balans zoekt tussen hard werken en genieten van de dingen die het leven aangenaam maken zoals lekker eten en drinken met vrienden. Verder in vorm probeert te blijven met hardlopen en fitness en de wereld ontdekt samen met de love of my life ❤️

Alle verhalen van Robert

Laat een reactie achter

Robert

Sportieve levensgenieter en ontdekkingsreiziger, die de balans zoekt tussen hard werken en genieten van de dingen die het leven aangenaam maken zoals lekker eten en drinken met vrienden. Verder in vorm probeert te blijven met hardlopen en fitness en de wereld ontdekt samen met de love of my life ❤️

Alle verhalen van Robert
Volg ons ook via...

Deze site is met veel liefde, enthousiasme en lol gemaakt door ons vanaf juni 2006. Al het materiaal is door ons, of anders aangegeven, geschreven, geschoten en gefilmd. Wij hopen dat je dat respecteert en indien je het toch gebruikt naar onze website wil verwijzen.

Auteursrechten
Het is niet onze bedoeling om enig auteursrechtelijk beschermd materiaal te gebruiken voor publicatie, zonder deze te noemen in onze credit lijst. Het kan voorkomen dat, ondanks de zorgvuldigheid en oprechte bedoelingen, een copyrighthouder toch meent dat zijn/haar belangen worden geschaad. In dat geval verzoeken we je om via een bericht contact met ons op te nemen. Indien het bezwaar redelijk en/of begrijpelijk is zal het betreffende materiaal worden verwijderd.

Robert Zwijnenberg & Ramon van Biljouw

Website
Euthemians / Ontwerp thema Anemos / het support team van Euthemians

Muziek

 • Boston Legal Theme / door Danny Lux / route 2006
 • Route 66 / van Michael Dougherty / door John Mayer / route 2007
 • Firefly Theme / van Greg Edmonson / door Sonny Rhodes / route 2008
 • Dallas Theme / van Jerold Immel / route 2009
 • Entourage Theme (Superhero) / door Jane's Addiction / route 2010
 • CSI Miami Theme (Won't get fooled again) / van Pete Townshend / route 2010
 • Road to Nowhere / door Jetty Road / route 2011
 • Angry Bird Theme / Rovio / Badlands video.
 • North and South divide / van Pastiche / route 2012
 • Wild Wild West / van Will Smith / route 2013
 • Californication Theme / van Tree Adams & Tyler Bates / route 2014
 • NCIS New Orleans Theme / van John Lee Hooker / door Big Head Todd / route 2015
 • California Dreamin' / van John & Michelle Phillips / door Sia & Armin / route 2016
 • Streets of San Francisco Theme / van Patrick Williams / Entering SF on the 101 video.
 • Daybreak / van Overwerk / route 2017