San Francisco – 3

San Francisco – 3

1280 960 Robert

We vonden dat we het wel wat rustiger aan mochten doen. Vandaag maar eens geen wekker gezet en dat hield in dat we rond half 12 het onbijt ophadden en klaar waren om de stad verder te ontdekken. Plan van vandaag was om richting Golden Gate brug te lopen. Het is heerlijk om ‘s ochtends een stuk door een wakker wordende stad te wandelen. Het werd ook een heerlijke wandeling. We liepen door de chique wijk Cow Hollow en hebben een kop koffie gehaald bij de Starbucks daar. Daarna zijn we verder gelopen richting de Golden Gate brug. Wat we daar precies zouden gaan doen was nog niet duidelijk. Een paar mooie foto’s nemen, of de brug over en per ferry terug, we zouden wel zien.

We kwamen al snel in het Presidio in het Noord Westen van San Fransisco. Vroeger (1776) een Spaans fort, nu komen er twee snelwegen samen, is er een visitors center en staat het palace of Fine Arts er, een populair overblijfsel van een vroegere internationale expositie. Het bezoekje leverde een paar mooie foto’s op. Nadat we op het strand hebben gezeten en genoten van het uitzicht over het water van de brug en Alcatraz besloten we om de bus over de brug te nemen en met de ferry terug te gaan. Helaas ging de bus maar 1x per uur. Daar hadden we geen zin in om op te wachten dus besloten we de bus naar het zuiden te nemen richting Alamo Square. Dit parkje is bekend van de vroeger Amerikaanse serie Full House. Voor de ouderen onder ons wel bekend. In de openings sequence zit een shot vanuit het parkje naar een aantal karakteristieke huisjes. Dat leek ons een goede gelegenheid om zitten in het gras van de lunch te genieten. We hebben inderdaag heerlijk gelunched en was heerlijk om in het gras te liggen en naar de huisjes te kijken.

Het wal al vier uur geweest, en we vonden dat het genoeg was. We zijn verder gelopen richting de uitgaanswijk Gastro om daar tegen vijfen te genieten van een paar welverdiende drankjes in een bar genaamd Metro, met een mooi uitzicht over de wijk. We hebben gezellig gekletst met een aantal lokale gasten. Tegen half zeven waren we terug in het hotel waar Ramon een Starbucks opzocht om de laatste weblog te uploaden. De internet verbinding in het hotel werkte nog steeds niet.

We hadden gereserveerd bij het restaurant Brick, naast ons hotel. Dus tegen negenen zijn we daar heerlijk wezen eten. Ik het kwartel gegeten en ramon heilbot geloof ik. Tegen elven hebben we de taxi weer richting Castro genomen en daar een paar barretjes bezocht, en met jongen die we daar tegen kwamen zijn we met zijn auto nog naar twee andere uitgaansgelegenheden geweest die wat verder gelegen waren. Tegen drie uur lagen we in ons bedje.

Kortom een heerlijke dag in San Fansisco, lekker gegeten en een gezellige nacht in de stad, een topdag!

Robert

Sportieve levensgenieter en ontdekkingsreiziger, die de balans zoekt tussen hard werken en genieten van de dingen die het leven aangenaam maken zoals lekker eten en drinken met vrienden. Verder in vorm probeert te blijven met hardlopen en fitness en de wereld ontdekt samen met de love of my life ❤️

Alle verhalen van Robert

Laat een reactie achter

Robert

Sportieve levensgenieter en ontdekkingsreiziger, die de balans zoekt tussen hard werken en genieten van de dingen die het leven aangenaam maken zoals lekker eten en drinken met vrienden. Verder in vorm probeert te blijven met hardlopen en fitness en de wereld ontdekt samen met de love of my life ❤️

Alle verhalen van Robert
Volg ons ook via...

Deze site is met veel liefde, enthousiasme en lol gemaakt door ons vanaf juni 2006. Al het materiaal is door ons, of anders aangegeven, geschreven, geschoten en gefilmd. Wij hopen dat je dat respecteert en indien je het toch gebruikt naar onze website wil verwijzen.

Auteursrechten
Het is niet onze bedoeling om enig auteursrechtelijk beschermd materiaal te gebruiken voor publicatie, zonder deze te noemen in onze credit lijst. Het kan voorkomen dat, ondanks de zorgvuldigheid en oprechte bedoelingen, een copyrighthouder toch meent dat zijn/haar belangen worden geschaad. In dat geval verzoeken we je om via een bericht contact met ons op te nemen. Indien het bezwaar redelijk en/of begrijpelijk is zal het betreffende materiaal worden verwijderd.

Robert Zwijnenberg & Ramon van Biljouw

Website
Euthemians / Ontwerp thema Anemos / het support team van Euthemians

Muziek

 • Boston Legal Theme / door Danny Lux / route 2006
 • Route 66 / van Michael Dougherty / door John Mayer / route 2007
 • Firefly Theme / van Greg Edmonson / door Sonny Rhodes / route 2008
 • Dallas Theme / van Jerold Immel / route 2009
 • Entourage Theme (Superhero) / door Jane's Addiction / route 2010
 • CSI Miami Theme (Won't get fooled again) / van Pete Townshend / route 2010
 • Road to Nowhere / door Jetty Road / route 2011
 • Angry Bird Theme / Rovio / Badlands video.
 • North and South divide / van Pastiche / route 2012
 • Wild Wild West / van Will Smith / route 2013
 • Californication Theme / van Tree Adams & Tyler Bates / route 2014
 • NCIS New Orleans Theme / van John Lee Hooker / door Big Head Todd / route 2015
 • California Dreamin' / van John & Michelle Phillips / door Sia & Armin / route 2016
 • Streets of San Francisco Theme / van Patrick Williams / Entering SF on the 101 video.
 • Daybreak / van Overwerk / route 2017