Rediscovering PDX

Rediscovering PDX

1280 960 Robert

Een soort van motto voor deze trip is New Discoveries, dus nieuwe dingen ontdekken in steden waar we al eerder zijn geweest, maar voor deze zaterdag ochtend in Portland (PDX) besloten we een hit van drie jaar gelden te herhalen, en dat is broodjes kopen bij Picknick en te gaan picknicken aan de River front.

Dus zo halverwege de ochtend zaten we heerlijk in de zon aan het water te genieten van onze brunch. We hadden geen groot programma vandaag dus we besloten om wat te gaan shoppen in de vele winkels die Portland rijk is, o.a een grote Nike store met de nieuwste mode in action ware. Ramon heeft daar een shirtjes gekocht en ik een sportbroek. Van daaruit zijn we in het begin van de middag Pearl  District ingelopen. Een mooie wijk vlakbij ons hotel waar vroeger veel warenhuizen stonden en nu gekenmerkt wordt door de vele kunst gallieren en waar de lokale bierbrouwerij hun vestigingen hebben. Daarnaast ook vele mooie appartementen complexen voor de burgerij. We hebben met zijn tweeën een lekkere salade genomen bij Tilt. De porties waren weer enorm, dus we waren al zo slim om maar 1 salade te nemen. We hebben verder nog wat in de wijk rondgelopen en we kregen toch weer bevestigd dat Portland een leuke stad is,  ondanks het feit dat de vele zwervers, die ook Portland rijk is, vlakbij zijn. We hebben de middag afgesloten op de roof van 10 Barrel Brewing, een lokale bierbrouwerij, waar we in de zon genoten hebben van een paar Crispy Cream Ale’s. We lusten beide over het algemeen geen bier met wat voor smaak dan ook anders dan onze vertrouwde pils merken Budweiser en Milller. Echter we kwamen tot de conclusie dat de Crispy Cream Ale een prima lager biertje is.

Aan het begin van de avond hebben we ons in het hotel opgefrist voor het avondprogramma. Dit keer hadden we beide zin in Italiaans en is de keuze gevallen op Bellino Trattoria Siciliana. Geen slechte keuze, de pasta was heerlijk. Daarna nog wat gedronken bij een upscale cocktail bar Hamlet. We hebben de avond afgesloten met wat biertjes bij Scandals en Silverado.

Robert

Sportieve levensgenieter en ontdekkingsreiziger, die de balans zoekt tussen hard werken en genieten van de dingen die het leven aangenaam maken zoals lekker eten en drinken met vrienden. Verder in vorm probeert te blijven met hardlopen en fitness en de wereld ontdekt samen met de love of my life ❤️

Alle verhalen van Robert

Laat een reactie achter

Robert

Sportieve levensgenieter en ontdekkingsreiziger, die de balans zoekt tussen hard werken en genieten van de dingen die het leven aangenaam maken zoals lekker eten en drinken met vrienden. Verder in vorm probeert te blijven met hardlopen en fitness en de wereld ontdekt samen met de love of my life ❤️

Alle verhalen van Robert
Volg ons ook via...

Deze site is met veel liefde, enthousiasme en lol gemaakt door ons vanaf juni 2006. Al het materiaal is door ons, of anders aangegeven, geschreven, geschoten en gefilmd. Wij hopen dat je dat respecteert en indien je het toch gebruikt naar onze website wil verwijzen.

Auteursrechten
Het is niet onze bedoeling om enig auteursrechtelijk beschermd materiaal te gebruiken voor publicatie, zonder deze te noemen in onze credit lijst. Het kan voorkomen dat, ondanks de zorgvuldigheid en oprechte bedoelingen, een copyrighthouder toch meent dat zijn/haar belangen worden geschaad. In dat geval verzoeken we je om via een bericht contact met ons op te nemen. Indien het bezwaar redelijk en/of begrijpelijk is zal het betreffende materiaal worden verwijderd.

Robert Zwijnenberg & Ramon van Biljouw

Website
Euthemians / Ontwerp thema Anemos / het support team van Euthemians

Muziek

 • Boston Legal Theme / door Danny Lux / route 2006
 • Route 66 / van Michael Dougherty / door John Mayer / route 2007
 • Firefly Theme / van Greg Edmonson / door Sonny Rhodes / route 2008
 • Dallas Theme / van Jerold Immel / route 2009
 • Entourage Theme (Superhero) / door Jane's Addiction / route 2010
 • CSI Miami Theme (Won't get fooled again) / van Pete Townshend / route 2010
 • Road to Nowhere / door Jetty Road / route 2011
 • Angry Bird Theme / Rovio / Badlands video.
 • North and South divide / van Pastiche / route 2012
 • Wild Wild West / van Will Smith / route 2013
 • Californication Theme / van Tree Adams & Tyler Bates / route 2014
 • NCIS New Orleans Theme / van John Lee Hooker / door Big Head Todd / route 2015
 • California Dreamin' / van John & Michelle Phillips / door Sia & Armin / route 2016
 • Streets of San Francisco Theme / van Patrick Williams / Entering SF on the 101 video.
 • Daybreak / van Overwerk / route 2017
 • Crystallize / van Lindsey Stirling / A New York State of Mind video
 • A Moment Apart / van Odesza / route 2018