Island Mode

Island Mode

1024 768 Robert

De Film: Biking through Key West

Pfff…. Het viel niet mee met de enorme vochtigheid, maar we zijn blij dat we het touch hebben gedaan. Hier een korte impressie gemaakt door Robert met z’n iPhone.

Get into “Island Mode”! Dat bevel werd gegeven door het management van ons resort op Key West. Dat betekent zoiets als relax, vanaf nu hoef je alleen nog maar te ademhalen… wij zorgen voor de rest. Nou dat klopt ook wel zo ongeveer. Het weer is prachtig, ons kamer ligt op 5 meter van het zwembad wat omgeven is door ligbedjes, palmbomen en een full service bar die 24 uur per dag open is  met een menukaart dat 3x per dag wisselt van ontbijt naar snacks naar Diner. Vanaf half zes tot zeven is happy hour en is alle drank gratis. Hemel op aarde? Het lijkt er bijna op 😉

We besloten het bevel maar op te volgen en vanaf een uur of half 11 tot 15:00 hielden we het vol om bij het zwembad te luieren. Op Key West is het heerlijk om te fietsen. Dus een seintje richting management was voldoende om binnen een half uur 2 fietsen stand by te hebben voor de rest van onze tijd op Key West. We besloten om tegen drieeen toch maar een stukje te gaan fietsen (anders zou deze blog nog saaier worden) om drie verschillende reden:

Reden 1: Tijdens op onze vakantie hebben we veel verschillende types Amerikanen ontmoet die toch een ding gemeen hebben. Prachtige witte tanden. Blijkbaar is Crest Whitestrips een wondermiddel want dat is wat ze allemaal gebruiken. Dus op zoek naar een farmacy waar we dit wondermiddel konden kopen.

Reden 2: Ramon was gisteren zijn flipflops kwijt geraakt. Waarschijnlijk een andere gast die de verkeerde heeft aangetrokken. Aangezien we vanavond toch nog wel even Key West in wouden gaan is het met het warme weer toch lekker om geen gympen aan te hoeven doen. Dus op zoek naar een plaatselijke flipflop winkel.

Reden 3: Toeristje spelen, en daarom toch even naar het Southernmost punt van de USA dat met een marker is aangegeven.

We zagen uiteindelijk maar af van de Crest strips omdat het ons nogal een werk leek om dagelijks dit een half uur te doen. De flipflops waren snel gevonden en de foto met onze fietsjes voor de marker was snel gemaakt. Maar goed ook want het was bloedheet met (door alle regen waarschijnlijk) een vochtigheid van waarschijnlijk100% (kan niet… weet ik.). Dus tijd voor een verkoelend drankje terug naar het resort.

Daar hebben we ons vermaakt met andere gasten in het zwembad onder genot van gratis happy biertjes.  S’ avonds hebben we nog in het resort gegeten en tegen elf zijn we nog even voor een uurtje Key West in gefietst voor wat lokale vrolijkheid. Niet al te laat, moe van het niets doen zijn we tegen tweeën gaan pitten in ons bed wat het beste is te omschrijven als een “ wolk” . We hebben het zwaar….

Robert

Sportieve levensgenieter en ontdekkingsreiziger, die de balans zoekt tussen hard werken en genieten van de dingen die het leven aangenaam maken zoals lekker eten en drinken met vrienden. Verder in vorm probeert te blijven met hardlopen en fitness en de wereld ontdekt samen met de love of my life ❤️

Alle verhalen van Robert

Laat een reactie achter

Robert

Sportieve levensgenieter en ontdekkingsreiziger, die de balans zoekt tussen hard werken en genieten van de dingen die het leven aangenaam maken zoals lekker eten en drinken met vrienden. Verder in vorm probeert te blijven met hardlopen en fitness en de wereld ontdekt samen met de love of my life ❤️

Alle verhalen van Robert
Volg ons ook via...

Deze site is met veel liefde, enthousiasme en lol gemaakt door ons vanaf juni 2006. Al het materiaal is door ons, of anders aangegeven, geschreven, geschoten en gefilmd. Wij hopen dat je dat respecteert en indien je het toch gebruikt naar onze website wil verwijzen.

Auteursrechten
Het is niet onze bedoeling om enig auteursrechtelijk beschermd materiaal te gebruiken voor publicatie, zonder deze te noemen in onze credit lijst. Het kan voorkomen dat, ondanks de zorgvuldigheid en oprechte bedoelingen, een copyrighthouder toch meent dat zijn/haar belangen worden geschaad. In dat geval verzoeken we je om via een bericht contact met ons op te nemen. Indien het bezwaar redelijk en/of begrijpelijk is zal het betreffende materiaal worden verwijderd.

Robert Zwijnenberg & Ramon van Biljouw

Website
Euthemians / Ontwerp thema Anemos / het support team van Euthemians

Muziek

 • Boston Legal Theme / door Danny Lux / route 2006
 • Route 66 / van Michael Dougherty / door John Mayer / route 2007
 • Firefly Theme / van Greg Edmonson / door Sonny Rhodes / route 2008
 • Dallas Theme / van Jerold Immel / route 2009
 • Entourage Theme (Superhero) / door Jane's Addiction / route 2010
 • CSI Miami Theme (Won't get fooled again) / van Pete Townshend / route 2010
 • Road to Nowhere / door Jetty Road / route 2011
 • Angry Bird Theme / Rovio / Badlands video.
 • North and South divide / van Pastiche / route 2012
 • Wild Wild West / van Will Smith / route 2013
 • Californication Theme / van Tree Adams & Tyler Bates / route 2014
 • NCIS New Orleans Theme / van John Lee Hooker / door Big Head Todd / route 2015
 • California Dreamin' / van John & Michelle Phillips / door Sia & Armin / route 2016
 • Streets of San Francisco Theme / van Patrick Williams / Entering SF on the 101 video.
 • Daybreak / van Overwerk / route 2017
 • Crystallize / van Lindsey Stirling / A New York State of Mind video
 • A Moment Apart / van Odesza / route 2018