Chicago – 3

Chicago – 3

960 1280 Robert

Door het tijdverschil waren we tegen zessen al beide weer wakker. Nog een uurtje draaien en toen zijn we er maar uitgegaan. Ramon ging zich eerst douchen en daarna met de computer aan de gang om de tekst van gisteren nog af te maken en te uploaden. Ik ben een half uurtje later naar beneden gegaan om te sporten in de The Buckingham Atlethic Club. Een chique sportclub voor de stockbrookers die voor het handelen nog even aan de conditie willen werken. Ik heb wat gefitnessed, gezwommen in een prachtige marmeren zwembad en om half negen zat ik te luisteren naar een aantal licht overspannen beurshandelaren in de sauna. Zijn de aandelen soms gedaald?

Tegen tienen zijn we de stad ingelopen. We hadden het plan een andere wijk te ontdekken die volgens de boekjes interessant zou zijn. Bijvoorbeeld Bucktown en Wicker Park. Wij met de metro er naar toe. Maar we waren er snel klaar mee. Waarschijnlijk niet de juiste plekjes gevonden, of gewoon (overdag) niet zo interessant. We vroegen ons af of misschien alleen down town zo mooi is en moeten we onze jubelstemming over Chicago iets temperen.

We zijn teruggelopen naar een metrostation om weer een stukje richting stad gebracht te worden. Het was al behoorlijk warm geworden. Via Grand av. Zijn we de stad weer ingelopen. Dorstig door de warmte, kwamen we terecht in een prachtige sushi bar. We lusten beide geen sushi maar we konden er ook gewoon wat drinken. Daarna hebben we nog een paar uurtjes door de stand geslenterd. Ik heb nog een nieuwe koffer gekocht omdat de handgreep van de oude koffer op Schiphol al kapot ging. Ik had geen zin om drie weken lang de loodzware koffer te dragen.

Toevallig kwamen we al slenterend door de stad ook een chinees restaurant tegen van de keten waar we vorig jaar in Boston heerlijk hebben gegeten. W e zijn beide gek op chinees. De keten heet PF Cheng, tip!! Het voedsel is Chinees bistro. We hebben voor acht uur ’s avond een reservering gemaakt.

Tegen half vier arriveerden we bij het hotel vanwege een vier uur afspraak van Ramon met zijn Chicago collega’s. Ik zit dit bericht te tikken terwijl Ramon zijn Amerikaanse collega’s ontmoet. Ik zie wel wanneer hij terug komt. Ik ga ff wat lezen.

Terwijl Robert ging lezen ben ik naar 525 W van Buren street gelopen (ongeveer 10 minuten vanaf ons hotel). Na de gebruikelijke security checks werd ik ontvangen door Frank Thorne. Hij heeft de 15e en 16e verdieping van het gebouw laten zien, waar diverse BU’s van Akzo Nobel zitten en natuurlijk Technology & Engineering. Van T&E waren er helaas niet zo heel veel collega’s, behalve dan Paul en Arthur. Na hun meeting zijn we met z’n 4-en een biertje gaan drinken en na een half uurtje kwam Robert er ook bij.

Rond een uur of zeven hebben we afscheid van elkaar genomen en zijn wij naar eerder genoemde Chinees gegaan. Rond een uur of twaalf hebben wij deze avond afgesloten. Morgen gaan we de auto ophalen en rijden we naar St. Louis.

Robert

Sportieve levensgenieter en ontdekkingsreiziger, die de balans zoekt tussen hard werken en genieten van de dingen die het leven aangenaam maken zoals lekker eten en drinken met vrienden. Verder in vorm probeert te blijven met hardlopen en fitness en de wereld ontdekt samen met de love of my life ❤️

Alle verhalen van Robert

Laat een reactie achter

Robert

Sportieve levensgenieter en ontdekkingsreiziger, die de balans zoekt tussen hard werken en genieten van de dingen die het leven aangenaam maken zoals lekker eten en drinken met vrienden. Verder in vorm probeert te blijven met hardlopen en fitness en de wereld ontdekt samen met de love of my life ❤️

Alle verhalen van Robert
Volg ons ook via...

Deze site is met veel liefde, enthousiasme en lol gemaakt door ons vanaf juni 2006. Al het materiaal is door ons, of anders aangegeven, geschreven, geschoten en gefilmd. Wij hopen dat je dat respecteert en indien je het toch gebruikt naar onze website wil verwijzen.

Auteursrechten
Het is niet onze bedoeling om enig auteursrechtelijk beschermd materiaal te gebruiken voor publicatie, zonder deze te noemen in onze credit lijst. Het kan voorkomen dat, ondanks de zorgvuldigheid en oprechte bedoelingen, een copyrighthouder toch meent dat zijn/haar belangen worden geschaad. In dat geval verzoeken we je om via een bericht contact met ons op te nemen. Indien het bezwaar redelijk en/of begrijpelijk is zal het betreffende materiaal worden verwijderd.

Robert Zwijnenberg & Ramon van Biljouw

Website
Euthemians / Ontwerp thema Anemos / het support team van Euthemians

Muziek

 • Boston Legal Theme / door Danny Lux / route 2006
 • Route 66 / van Michael Dougherty / door John Mayer / route 2007
 • Firefly Theme / van Greg Edmonson / door Sonny Rhodes / route 2008
 • Dallas Theme / van Jerold Immel / route 2009
 • Entourage Theme (Superhero) / door Jane's Addiction / route 2010
 • CSI Miami Theme (Won't get fooled again) / van Pete Townshend / route 2010
 • Road to Nowhere / door Jetty Road / route 2011
 • Angry Bird Theme / Rovio / Badlands video.
 • North and South divide / van Pastiche / route 2012
 • Wild Wild West / van Will Smith / route 2013
 • Californication Theme / van Tree Adams & Tyler Bates / route 2014
 • NCIS New Orleans Theme / van John Lee Hooker / door Big Head Todd / route 2015
 • California Dreamin' / van John & Michelle Phillips / door Sia & Armin / route 2016
 • Streets of San Francisco Theme / van Patrick Williams / Entering SF on the 101 video.
 • Daybreak / van Overwerk / route 2017