Name logo 2017 - v2

Op het geluid van de rollende wieltjes van onze koffer over de keien van de Brink op weg naar het station in Deventer na, blijft het ‘tik-tak’ toch ook een favoriet, want dat is het geluid van een klok die aftelt naar een nieuwe vakantie. Ook dit jaar gaan we natuurlijk een blog bijhouden. En over deze vakantie….

Hoe, waar en waarom… dat blijft nog even een verrassing. Wanneer… daar hebben we de klok voor en tot die tijd maken we deze website op orde. En… Wie…. dat zijn wij natuurlijk en we hopen je op 15 juni terug te zien op deze site

❤ Robert en Ramon

© 2006-2019
Made with ❤️ by Robert Zwijnenberg & Ramon van Biljouw

Privacy Voorkeuren

Als je onze website bezoekt, dan kunnen wij informatie van je opslaan, meestal in de vorm van cookies van andere partijen. Op deze pagina kan je aangeven wat jouw voorkeuren zijn. Maar als je er voor kiest om de opties niet te selecteren, dan kies je ervoor om deze reiswebsite te ervaren zonder kaarten en filmpjes en wordt het geheel visueel onaantrekkelijk gemaakt door het font: Times New Roman (juk). Maar de keuze is aan jou natuurlijk. Lees voor dat je een keuze maakt wel eerst de kleine lettertjes door. Deze kan je lezen door privacy statement te klikken op elke pagina van deze website.

Activeer/deactiveer de Google Analytics volgcode
Activeer/deactiveer Google lettertypes
Activeer/deactiveer Google maps
Activeer/deactiveer het insluiten van videos

Onze website gebruikt cookies, voornamelijk afkomstig van services van andere partijen. Selecteer uw privacy voorkeuren en/of geef ons uw akkoord.