Name logo 2017 - v2

Het geluid van de rollende wieltjes van onze koffers op weg naar het station in Deventer gaan we eindelijk weer meemaken. Yeehaw.

Dit avontuur gaat volledig in het teken staan van een eenzame ster in het firmament van 50. En zo zijn er cryptisch, tekstueel en visueel een drietal hints gegeven naar wat we binnenkort gaan ontdekken.

En daarom zijn we aan het aftellen tot 31 mei 2024, zodat we achter de schermen de website weer helemaal op orde kunnen brengen. Het moment dat de teller op 0:00:00 staat, hopen we je weer terug te zien en kunnen we je mee laten genieten van wat wij dit jaar gaan ontdekken.

❤️ Robert en Ramon

© 2006-2024
Made with ❤️ by Robert Zwijnenberg & Ramon van Biljouw

Privacy Settings

Als je onze website bezoekt, dan kunnen wij informatie van je opslaan, meestal in de vorm van cookies van andere partijen. Op deze pagina kan je aangeven wat jouw voorkeuren zijn. Maar als je er voor kiest om de opties niet te selecteren, dan kies je ervoor om deze reiswebsite te ervaren zonder kaarten en filmpjes en wordt het geheel visueel onaantrekkelijk gemaakt door het font: Times New Roman (juk). Maar de keuze is aan jou natuurlijk. Lees voor dat je een keuze maakt wel eerst de kleine lettertjes door. Deze kan je lezen door privacy te klikken onderaan op elke pagina van deze website.

Activeer/deactiveer Google lettertypes
Activeer/deactiveer Google maps
Activeer/deactiveer het insluiten van videos

Onze website gebruikt cookies, voornamelijk afkomstig van services van andere partijen. Selecteer uw privacy voorkeuren en/of geef ons uw akkoord.