Name logo 2017 - v2

Het geluid van de rollende wieltjes van onze koffer over de keien van de Brink op weg naar het station in Deventer zullen we niet snel meer meemaken, of we moeten een enorme omweg nemen om het station via de Brink te bereiken, we zijn immers verhuisd naar de andere zijde van het station. Maar ook dit jaar, blijkt het niet opportuun om te vliegen naar een ander land. Neemt niet weg, dat we toch weer aan het aftellen zijn en het geluid van een klok, ’tik-tak’, ons weer in de vakantiemodus weet te brengen.

Hoe die vakantie er uit gaat zien? Daar hebben we hele mooie ideeën over. Sterker, geweldige ideeën! Maar of het te realiseren is, tja dat weten we niet. Maar aan onze voorbereiding zal het niet liggen. De route is er, de titel is er, de eerste hotels zijn bekend en de eindeloze documentatie met betrekking tot COVID zijn uitgeprint en ingevuld.

We hopen dat het allemaal door kan gaan en we zijn optimistisch, daarom laten we op dit moment weer een klok zien op deze website, die al tikkend en takkend aftelt tot 21 augustus 2021. Het moment dat deze website weer live gaat en we laten zien wat we in dit jaar gaan ontdekken. We hopen je op dat moment weer terug te zien.

❤️ Robert en Ramon

© 2006-2021
Made with ❤️ by Robert Zwijnenberg & Ramon van Biljouw

Privacy Settings

Als je onze website bezoekt, dan kunnen wij informatie van je opslaan, meestal in de vorm van cookies van andere partijen. Op deze pagina kan je aangeven wat jouw voorkeuren zijn. Maar als je er voor kiest om de opties niet te selecteren, dan kies je ervoor om deze reiswebsite te ervaren zonder kaarten en filmpjes en wordt het geheel visueel onaantrekkelijk gemaakt door het font: Times New Roman (juk). Maar de keuze is aan jou natuurlijk. Lees voor dat je een keuze maakt wel eerst de kleine lettertjes door. Deze kan je lezen door privacy te klikken onderaan op elke pagina van deze website.

Activeer/deactiveer Google lettertypes
Activeer/deactiveer Google maps
Activeer/deactiveer het insluiten van videos

Onze website gebruikt cookies, voornamelijk afkomstig van services van andere partijen. Selecteer uw privacy voorkeuren en/of geef ons uw akkoord.