Name logo 2017 - v2

Op het geluid van de rollende wieltjes van onze koffer over de keien van de Brink op weg naar het station in Deventer na, blijft het ‘tik-tak’ toch ook een favoriet, want dat is het geluid van een klok die aftelt naar een nieuwe vakantie. Maar dit jaar geen rollende wieltjes van onze koffers over de Brink, want met de trein naar Schiphol is in het jaar Twintig Twintig naar onze mening geen goed idee.

Maar wat dan wel? Tja, dat weten wij niet en dat zal afhankelijk zijn van de wereld om ons heen… Of hoe wij ons daarbij voelen. Iets, wat voor de control freaks die we zijn, niet helemaal past in onze levensstijl en de wijze waarop we vakantie gaan. De trouwe bezoeker/lezer heeft dat in de afgelopen 16 wel begrepen.

Dus het hoe, waar, waardoor en waarom… dat is zelfs voor ons een verrassing. Wanneer… daar hebben we de klok voor en tot die tijd maken we deze website op orde. En… Wie…. dat zijn wij natuurlijk en we hopen je op 22 augustus terug te zien op deze site waar veel, weinig, niets komt te staan van een reis dat zelfs voor ons in z’n vele vormen onbekend zal zijn. Met andere woorden: The Big Unknown.

❤ Robert en Ramon

© 2006-2020
Made with ❤️ by Robert Zwijnenberg & Ramon van Biljouw

Privacy Voorkeuren

Als je onze website bezoekt, dan kunnen wij informatie van je opslaan, meestal in de vorm van cookies van andere partijen. Op deze pagina kan je aangeven wat jouw voorkeuren zijn. Maar als je er voor kiest om de opties niet te selecteren, dan kies je ervoor om deze reiswebsite te ervaren zonder kaarten en filmpjes en wordt het geheel visueel onaantrekkelijk gemaakt door het font: Times New Roman (juk). Maar de keuze is aan jou natuurlijk. Lees voor dat je een keuze maakt wel eerst de kleine lettertjes door. Deze kan je lezen door privacy statement te klikken op elke pagina van deze website.

Activeer/deactiveer de Google Analytics volgcode
Activeer/deactiveer Google lettertypes
Activeer/deactiveer Google maps
Activeer/deactiveer het insluiten van videos

Onze website gebruikt cookies, voornamelijk afkomstig van services van andere partijen. Selecteer uw privacy voorkeuren en/of geef ons uw akkoord.