Name logo 2017 - v2

Het geluid van de rollende wieltjes, tik tak tik tak, van onze koffers op weg naar het station in Deventer zullen we ook dit jaar niet meemaken, alhoewel het dit jaar eindelijk weer kan. Maar we hebben dit jaar besloten wederom gebruik te maken van onze geliefde Benz. Waarom? Probeer een auto voor drie weken te boeken in de Verenigde Staten en je weet waarom. Neemt niet weg, dat we toch weer aan het aftellen zijn en het geluid van een klok, ’tik-tak’, ons en de website in de vakantiemodus weet te brengen.

Hoe die vakantie er uit gaat zien? De route is er, de titel is er, de eerste hotels zijn bekend en, nu de onzekerheid van de pandemie weg is, staan we op het punt weer een route filmpje te maken. En als we dan toch een hint geven dan wordt een rondreis door het land waar de achtergrondfoto is genomen. Dat is geen 1 hint, dat zijn er zelfs 2 in de vorige zin.

En daarom zijn we al tikkend en takkend aan het aftellen tot 3 juni 2022. Het moment dat deze website weer live gaat en we laten zien wat we deze trip gaan ontdekken. We hopen je op dat moment weer terug te zien.

❤️ Robert en Ramon

© 2006-2022
Made with ❤️ by Robert Zwijnenberg & Ramon van Biljouw

Privacy Settings

Als je onze website bezoekt, dan kunnen wij informatie van je opslaan, meestal in de vorm van cookies van andere partijen. Op deze pagina kan je aangeven wat jouw voorkeuren zijn. Maar als je er voor kiest om de opties niet te selecteren, dan kies je ervoor om deze reiswebsite te ervaren zonder kaarten en filmpjes en wordt het geheel visueel onaantrekkelijk gemaakt door het font: Times New Roman (juk). Maar de keuze is aan jou natuurlijk. Lees voor dat je een keuze maakt wel eerst de kleine lettertjes door. Deze kan je lezen door privacy te klikken onderaan op elke pagina van deze website.

Activeer/deactiveer Google lettertypes
Activeer/deactiveer Google maps
Activeer/deactiveer het insluiten van videos

Onze website gebruikt cookies, voornamelijk afkomstig van services van andere partijen. Selecteer uw privacy voorkeuren en/of geef ons uw akkoord.